Pozvánka na NPPT

Letecký Klub Letovice

Vás zve na 4. ročník letecké navigační soutěže o Letovický kufr a
na 5. kolo Navigačního Poháru Petra Tučka započteného také do MČR,
která se koná na Letišti Letovice (LKLETO) v sobotu 3. července 2021. Přílety na soutěž možné již v pátek 2. července, kdy bude pro hosty připraveno bohaté pohoštění, nebo v sobotu do 9:00. Zahájení soutěže a briefing proběhne přesně v 9:30. Pro rogala a pomalejší letouny náchylnější k termickému počasí bude v případě zájmu možnost včasného ranního briefingu v 6:30. Každá posádka dostane v rámci startovného občerstvení a členové Svazu UL LAA 20 litrů benzínu na soutěžní let. Soutěž ve třídě B a C bude bez přesnosti přistání. V případě nepříznivého počasí bude soutěž přeložena na neděli 4. července. Aktuální informace o změně termínu budou zveřejněny na webu LAA a stránkách Leteckého klubu Letovice nejpozději v pátek 2. července do 19. hodin. Na sobotní večer bude pro soutěžící zdarma připraven večírek s grilováním, pivem, vínem a spoustou zábavy 😉

Registrace a přihlášky do soutěže proveďte na webu ppt.laacr.cz nejlépe do 20:00 předchozího dne, aby mohla být vytvořena a rozeslána startovní listina na následující den. Výše startovného pro registrované je 150 Kč, pro neregistrované 200 Kč. Zájemci o ranní briefing nebo druhou etapu ať se bezpodmínečně přihlásí na neca@seznam.cz též do 20:00 předchozího dne.

Tankování bude na letišti zajištěno (Natural 95). Ubytování je možné pouze ve vlastních stanech na ploše letiště nebo v některém penzionu, kempu či hotelu v Letovicích a okolí. Během dne
a večera bude zajištěna doprava z/na letiště. Na jakékoliv dotazy či informace se neváhejte zeptat na e-mailu či telefonním čísle.

Na Vaši účast se těší Letecký klub Letovice

Jiří Nečas

e-mail: neca@seznam.cz
mob.: 608 465 399
Web.: https://www.facebook.com/letisteletovice/
www.letiste-letovice.cz

 

Základní data plochy SLZ Letovice:

Frekvence 118,740 volací znak LETOVICE RADIO
Poloha N49°32’48” E016°35’55” ELEV 1247 ft (380 m)
Dráha 16/34 460×20 tráva

AD: Pozor RWY 16 stoupání 2,17% a provoz na silnici při přiblížení. Za RWY 34 les! Letiště je kratšího charakteru, proto bychom prosili ty, co nemají s takovou plochou zkušenosti, aby zvážili svoji účast.
NOISE: Nelétat nad městem Letovice pod 1000ft AGL.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..