Jarní školení , volby , 70 tiny Milan Raška

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tak se nám toho sešlo na 11.3. 2023 trochu moc , ale nakonec se vše zvládlo . Nejdříve byl na výroční členské schůzi určen termín 11.3. pro volby nového výboru leteckého klubu . Na utopencích v Koťasech  Alois Dračka domluvil jarní školení s Gustou Vrbackým a posléze se ještě přidal Milan Raška s oslavou  .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A tak se nás sešlo v klubovně poměrně dost i z okolních letišť . Blížil se čas začátku a Gusta nikde , posléze J. Palbuchta po telefonickém dotazu zjistil , že si Gusta popletl termín a tudíž se nedostaví . Operativně jsme požádali Jirku Nečase o záskok a ten se myslím na to , že to bylo bez přípravy , zhostil rozboru nehod za loňský rok víc než dobře . Místy ho doplnili i někteří zúčastnění piloti a tak asi po hodince byla jedna část programu splněna . Jirko díky a příští rok už to bude oficiálně a s předstihem , abys měl čas na řádnou přípravu .

Po školení , za účasti řádně přihlášených členů klubu s volebním právem nás Milan Roháč seznámil s průběhem a programem voleb . Nejdříve byla zvolena volební a sčítací komise ( L. Haluza , Jitka Víšková a Jiří Nečas ) potom byly rozdány volební lístky se jmény kandidátů . Volil se tříčlenný výbor tak , že  každý člen měl označit své tři vybrané kandidáty a lístek vložit do krabice na verandě . Po sečtení prvního kola byli zvoleni Ivoš Procházka a Roman Konopáč  , o jeden hlas neprošel Jiří Hartmann . A tak se konalo druhé kolo , kde už Jiří Hartmann dostal dostatečný počet hlasů a stal se tak třetím členem výboru našeho klubu . Volby proběhly řádně a bez komplikací za což děkujeme Milanovi Roháčovi , který je řádně připravil . Samozřejmě děkujeme bývalým členům výboru za mnohaletou práci pro klub , zejména Jiřímu Palbuchtovi a i když již nejsou členy určitě rádi využijem jejich zkušeností a pomoci i nadále . Je nás totiž tak málo , že je třeba, aby se do činnosti klubu zapojil každý člen , ať létající či nelétající . Volbami jsme splnili druhý a hlavní  bod programu  .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jako poslední byl na řadě nový 70desátník  Milan  Raška , samozřejmě dostal obligátní dárkový koš za klub a už jsme se s gratulací postupně připojovali ostatní zúčastnění . Nevím jak to bral Milan , pro mě to bylo celkem deprimující číslo a asi už poslední oslava , ten čas se prostě nedá zastavit . Milan si pro nás připravil malé pohoštění , a tak se jedlo a pilo a vzpomínalo , nevím jak dlouho , protože já musel poměrně brzy společnost opustit , jelikož jsem měl zrovna tento den na starosti dva vnuky 11 a 12 let a nemohl jsem je nechat dlouho bez dozoru . Věřím , že to kluci řádně oslavili a dostatečně Milana zapili , aby mu ještě dlouho zdraví sloužilo a hlavně létání bavilo .

Tak to byla ve stručnosti sobota 11.3. z mého pohledu  . Když to tady tak sumíruju , tak zjišťuji , že mi chybí nějaké fotky k textu  , no prostě fotek není nikdy dost , ještě mám co dohánět .  Nějak nám ty příspěvky na naše stránky nepřibývají a tak bych poprosil i ostatní členy o nějaký ten spisovatelský počin . Konec hlášení .

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..